2019. október 6., vasárnap

Bíborvirág névhasználat és visszaélések - Ez a nő lopja a nevemet és munkáimat!


Bíbor Virág


Önéletrajz





Bíbor Virág (Schweitzer Rita) 1963. december 24- én született Pécsett. Korán kapcsolatba került a zenével. Zeneóvodába járt, majd szülei beíratták a Pécsi Mátyás király utcai Általános Iskolába. A nyolcadik év végén dönteni kellett, merre tovább? A szíve kétfelé húzta a kis embert: a zene és a rajzolás felé. Zenésznek tanult tovább. A Pécsi Művészeti Szakközépiskolában zongora és ütő tanszakon tanult. Ezt követően zenetanárként végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Pécsi tagozatán, 1985-ben. Zenei könyvtárosként dolgozott 10 évig, majd férjhez ment és született három gyermeke (Havaska, Boglárka, Barnabás). Jelenleg is könyvtárosként dolgozik. Szereti a jó zenét, akár könnyű, akár klasszikus műfaj. Másik kedves elfoglaltsága a rajzolás, festés, de csak műkedvelő fokon. Még sokat, sokszor és sokféleképpen szeretne írni, mert számára az írás fontos önkifejezési mód. Örömöt szándékozik szerezni mindenkinek, aki időt, figyelmet szán bármely munkájának elolvasására, továbbgondolására. Úgy döntött, hogy nem a saját nevét használja, mint író (habár teljesen meg van elégedve azzal), hanem álnevet választ. Ezért aztán -csiribí és csiribá-, lett belőle Bíborvirá – g.



Ez a nő aki magát Bíbor Virágnak mondja és az általam küldött Publio Anyagot adta ki a nevén, kiadói hamisítássl és a nevem használatával kiadott önéletrajza é s munkája hamisítás és lopott is!

Ez nem én vagyok, viszont ide rakom az engem igazoló dokumentumot!




Fehívom a figyelmet, hogy a fenti nő jogosulatlanul bitorolja a nevemet és a Publio dokumentumlopásával adta ki e neve alatt művemet és utána minden mást és mai napig tartozik a jogdíjjal a kitalállt nevem használata miatt!







Felhívom a figyelmet, hogy az alábbi nő jogosulatlanul bitorolja a jogvédett szerzői nevemet és milliárdokkal tartozik érte nekem!

Igazolni tudom a nevemet, és a korábbi használatokat is!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése