2022. február 17., csütörtök

Lövey Varga Éva: Kutatóveszélyeztetés és botrányos igazságszolgáltatás


Lövey Varga Éva


 Botránykönyv részekben & Tollforgató Online Laprendszer - Archivált Világ / Archived World & Seuso_Mindent Bele

Kutatóveszélyeztetés és botrányos igazságszolgáltatás


Megy az idő, s minden karakterrel, minden betűvel egyre telik. 

Az érzéseim szerint pedig egyre nagyobb irodalmi, történelmi, jogi, politikai és egészségügyi botrány gyűrűzik a mélyben, laposan, ködfelhőbe bújtatva mindent, Szegedtől, Nyíregyházán, Pécsen át egészen Budapestig. Fel, egészen az igazságügyi törvényszéki eljárókig.

De ez az érzés sajnos nem pszichikai vagy extraszenziorális, hanem bírói, ügyészi, rektori, nyomozói és kormányhivatali gyámhivatali, szociális, orvosi pecsétekkel dokumentált "igazságtalanság- igazság". Magyarul vagy jogilag kifejezve is csalás, bűntény, gazdasági futtatásokkal. Levéltárazva, iktatva.

Az idő persze megy, a jogdíj pedig emelkedik.  Ami nekem, neked jó lehet, másnak rossz, de akkor Mi is a valós helyzet? A valós helyzet persze mindig dokumentált, csak valakinek össze kell szedni, meg kell találni a látásproblémával, esetleg olvasási vagy más látható problémával küzdőt. Van belőlük bőven.

Beleértve a Btk., Be., és egyéb helyzetet, ha valaki főorvosi, szakértői vagy bírói végzettséggel lopva csal, hamisít, hazudik és fele akkora képességekkel sem rendelkezik, mint akiről állítja a hazugságait...


Sanyarú sors vár az olyanra, aki egyetemi adatok hamisításával törvényi eljárásokat hamisít meg orvosi csalások mellett.


Főleg arra, aki büntetésvégrehajtásban bírói csalásokkal jár el, hamisít pecséttel okiratokat.


A buli most kezdődik a Kêk fények árnyékában...Aztán barna-zöld egyenruhákban is dörög majd, vagy csak a laborok kémcsöveiben, az talán egyáltalán nem lesz kérdés.


Szeged, 2022. február 17. 15:55




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése