2021. július 27., kedd

Lövey Varga Éva Seuso_Mindent Bele & Jog az Igazságért Csili-csali csigavér....

 Lövey Varga Éva

Seuso_Mindent Bele & Jog az Igazságért


Csili-csali csigavér....


Visszaélések a Fővárosi és a Záhonyi, Pécsi és Szegedi, Szombathelyi  Kormányhivatalokban. Nagy összegű kormányhivatali lopások lehetnek szociális téren, gyermekvédelmi téren évtizedes adatvisszaélésekkel a megyei kormányhivatalokat érintve TAJ, adócsalásokkal és oktatási csalásokkal, bizonyítvány, jogviszony és munkahely cserékkel az említett kormányhivataloknál, amelyeket családfakutatás és régészeti kutatások, valamint az ingatlannyilvántartási rendszerek, az öröklési papíroktól eltérő adatok támasztanak alá mind anyakönyvi nyilvántartási hibákkal, mind helyrajzi szám hibákkal az adott településeken, valamint környékükön. Az adatokat a rendőrségi nyilvántartások és válaszlevelek nem megfelelő válaszai minden szinten alátámasztják. A TAJ cserékkel okozott diagnózis ellenőrzéseknél orvosi pecsétekkel való visszaélésekről beszélünk orvosigazságügyi szinten ugyanúgy, mint a Takarnet rendszerben és Földhivatal ingyen letölthető helyrajzi nyilvántartásaiban három nemzedékre meghamisított tulajdonosok szerepelnek a nyilvántartásokban, melyeket megyei bejelentésre sem javítanak. A benyújtott kártérítési igényeken pedig nem az örökhagyó vagyoni adatai szerepelnek. 

A folyamat akár több ezer elektronikus levelezésen is végig követhető, mivel a telefonos visszaélések a bankszámlákat lezárják, amikor a mailfiókokhoz nem fér hozzá valaki, és az ügyfélkapu zárolódasával a középiskolai, felsőoktatási adatok is zárólódnak, cserélődnek. Számtalan rendőr nem tudta a felelősségre vonások okát. 

Voltak, akik meg is haltak, amikor az intézményhez küldték vissza a problémával a sértettet, mert nem volt olyan fejlett nyomozási rendszerük, és nemzetközi hatáskörük, nemzetbiztonsági feljelentéstételekhez.


Korábban sok hibát, visszaélést, zaklatást jeleztem. Ezek nyomozatlanok maradtak, Záhonyban pedig személyes érintettségek miatt inkább pontosabb adatokat jelenleg nem írnék, mert az én arcom pirult a sok bunkó helyett, akik egykor édesapám előtt nyalva-falva udvaroltak, pár hónapja pedig hamisítva az adatokat, a lapjaimat és saját adataimat kezdték támadni. 


A családfakutatási oldalakkal való visszarléseket mind a saját munkám, mind történész, levéltáros, régész, környezetvédelmi, vegyész, orvos, jogász kollégáim miatt sürgősen nyilvánossá kell tennem, a diploma és pénzügyi, régészeti visszaélések sora miatt is, valamint a kapcsolódó szerzői jogvédelmek miatt.


Ma este még nem áll rendelkezésemre minden adat a szociális csalásokról, de a pécsi és nyíregyházi szociológia képzések feldolgozásai után minden bizonnyal részletesebben sikerül beszámolni az irodalmi és más médiás diplomacserékről is, melyek a régészeti diploma és nyilvántartás visszaélésekhez vezettek. A biztonsági rendszerek hibás kezelése személyi védelem veszélyeztetésekkel is járt.


Nos, a sokak által jósoknak tartott levelekkel is le lehet bukni, meg a hibás jóslatokkal, s az amellett keresett havi egymilliós adózatlan jövedelmekkel, meg a harmadikként párba társulásokkal..  Mindennek van pár oldala...


Az idő meg ketyeg... A határon... 


Énnekem is kötelességem nem alkalmazotti státuszban a törvényeknek és köztársasági eskünek megfelelően a közérdekű dolgokat közzé tenni. Egyébként meg a családkutatások munkámnak számítva pontosan naplózandó adatok, mint a környezetvédelem, informatika, meg a vegyészet is. Bárkinek más az elgondolasa orvosként, jogászként, próbáljon elhagyni egy receptet, meg egy szerződést: azonnal megérti...


Szeged, 2021. július 27. 21:59











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése