2021. augusztus 10., kedd

Lövey Varga Éva Családfakutatás, nyomozás és jogi diplomavisszaélések

 Lövey Varga Éva

Botránykönyv részekben & Seudo_ Mindent Bele & Régész a pácban / Archeologist in the Lurch



Családfakutatás, nyomozás és jogi diplomavisszaélések


Pillanatokon belül lett teendőm a hírhedtté vált egykori informatikus családok után, amikor is rájöttem, hogy egy halom bírót, jogászt, orvost és egyetemi tanárt megvezettek a telefonos informatikai és diplomakód, ETR és Neptun hibákkal, és nem csak az okiratcsalások vannak jelen az anyagokban, hanem a családfakutatások levéltári anyagai feltárják a jogi karokon lopók, fenyegetőzők, az orvosi kezelésekkel a költözéseknél visszaélők nevét is.


Komoly, nagy hírű bírók és ügyvédek, orvosok gyermeteg szinten levő hamisított eljárásainak anyagai ütik egymást, mintha bizony a jogi karon nem logikából vizsgáztunk volna egykor. 


Az a legkisebb hiba, ha valaki nem tudja a törvényeket, vagy nem érti meg pontosan, mi van odaírva.


Így nem is csodálkozom azon, hogy hasonló szinten hoztak etikátlan jellegű, a haza és a nemzetek közötti kincsek, értékek védelmét tönkretevő eljárások, s tíz évig nem lehet helyrehozni az elmebeteg bíró adatcserés hazudozásai utáni jogvédelmi és pénzügyi csalásokat, a becserélt gyerekeket stb.


Töprengtem, hogy mennyire érdemes közérdekszerűen hozzányúlni, de ahol oroszországi és török visszaélések fordulnak elő kínaival, koreaival meg amerikaival, kezd kétségem lenni abban, hogy a Seuso az horvát meg szerb csalás, vagy akár angol lenne...


S kezd olyan érzésem lenni, hogy a leírtak ellenére meg a hamis, szakdolgozónsk meg nem ismerhető anyagok ellenére itt az angolok nem csaltak, inkább védeni akartak valamit...


Ezt támasztja alá a most kiadott más témájú büntetőjogivá hamisított okirat is, amelynek kiadása egyszerre fogja magával vonni a kormányhivatalnoki és fiatalkorúak büntetőeljárásának bírójának mentelmi jogának megszüntetését, valamint jó pár rendőrkapitány leváltását vagy lemondatását is.


Ez jelenleg csak feltételezhető eljárás a Seuso és régészeti, restaurátori, szociológiai, irodalmi, klasszika-filológiai, történelmi, jogi, informatikai, vegyészeti, fizikai, környezetvédelmi, matematikai szakdolgozatokkal, könyvtári jegyekkel való visszaélések miatt, melyek értéke 12-25 évre visszamenőleg meglehetősen nagy, és sok országra is kiterjedhet.

Főképpen azért, mert életveszélyes fenyegetések és hátráltatások, katokozasok csak jogi-szociológia és régészeti területeken, orvosi területeken hangzottak el, ahol mindenütt nagy a tanúk száma, és a banki visszaélések, egyetemi oktatói munkaltatói jogviszonyokkal való visszaélések mennyisége.


Ehhez képest sem Facebook, sem Google sem más szolgáltatói kontaktok sehol nincsenek, és 10 éve nincs a sokat szidott BM informatikai rendszer az egyetemi rendszerekkel korrigálva, lecserélve...


Az ügyész meg továbbra sem olvas a bíróval 1 terra anyagot el 54 nyelven másnapra, hiába próbálja az okiratra ráhamisítani.



Szeged, 2021. augusztus 10. 23:55




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése