2021. augusztus 8., vasárnap

Lövey Varga Éva Útkeresés megoldások felé. Seuso Mindent Bele

 Lövey Varga Éva

Seuso_Mindent Bele & Botránykönyv Részekben

Útkeresés megoldások felé...


Kicsit a fizikai valóság kötötte le a napot, közben gondolkodni is kezdtem, nincs hely jegyzetelni. Minden betelt, sérült.

Mivel a jogi visszaélések miatt az egyetemi és más egykori anyagokhoz, több laphoz nem férek hozzá, pillanatnyilag más megoldást kell találnom.


A nagy dömpingben csak az maradt el, hogy nem csak Borhy László hazudozott 2012 óta az ELTE-n, az informatikai visszaélések Magyarországon érintik a Pázmány Péter Katolikus Egyetemet, a Szegedi Tudományegyetemet, a Miskolci Egyetemet, a CEU rendszerét, a Corvinus Egyetemet, a Zrínyi Nemzetvédelmi Egyetemet ugyanúgy, mint a Nagy Ders által vezetett kancelláriai informatikát a Pécsi Tudományegyetemen. 


A lopások nem csak a beadott dolgozatokra, de az általam készített videókra, más anyagokra is kiterjedtek, és ahogyan sokan tapasztalták, érintették a teljes, az egyetemek támogatására létrehozott laprendszeremet is.


Nem kertelek, mert nincs mit. Sokan hazudoztak rólam is, még a szemembe is hazudtak, s a megbocsátások ellenére éveken, egy évtizeden át folytatták tolvajkodásukat, hazudozásaikat az okirathamisításokra építve. 

Általában annak kell igazolni, akinek problémája van a másik jogsértéseivel. 

Mivel az esetemben ez szinte kifogyhatatlan mértékké vált a táskában a lakásban levő több terrabyte anyaggal, amit majd napi 24 óra alatt készítettem, nem is érdemes a nem nyomozó, hazudozó rendőrökre, a csaló, olvasni nem tudó, s adatokat, sőt, eljárasokat és személyeket cserélő bírókra, ügyészekre számítani, vagy a becserélt képzésű szakértőkre, orvosokra, akik hagyják ellopni a kutató régészeti- genetikai

- kémiai-fizikai vizsgálatait, avagy szó szerint más diplomájába, disszertációjába teszik, kérdezés nélkül. Nem csak a bosszantó szó érvényes megállapítás.


Mindenesetre az informatikai hibák nem kezeltetéseihez, a becserélt szakos felvételikhez, egyetemi munkaviszonyokhoz az email rendszerben levő kancelláriai letiltogatások ellenőrzések helyett, adott esetben a honvédelmi rendszerek rendőri utasításra történő elmulasztásaihoz - utána 7-8 évvel is érzékelve a hekkelt rendszereket, -  önmagában a jogilag butaságot író ügyintézők, ügyészek, főügyészek, rektorok és dékánok informatikai nyomozási hiányosságai, vagy nem létező nyomozásaihoz hatezer és több esettel majdhogy nem lehetetlen hozzászólni bírósági eljárásban.

Beleértve, hogy a csinovnyikok felbérelt hülyeségeivel nem csak a nyomozati munkákat, a gyerekszüldtéseket és családfákat is tönkretették.


Magyar szakosként, nyelvszakisként kimondottan imádom, mikor valaki azt írja le, hogy: "Nem tudom értelmezni, nem vagyok képes értelmezni, megérteni."

Ha eldöntöd, kedves ecsém meg bátyám-uram, az elmés elméd teljesíti is a kiadott parancsot. Ha rosszul működik, akkor még ferdén is, egyéb nyalánkságokat generálva neked és környezetednek. Mindenesetre, ha te nem tudod értelmezni, amit olvasol, szerinted ki fogja tudni helyetted? Kiveszi a koponyádból a kis agyacskádat,  és azzal fog gondolkodni, helyetted? Vagy, hogyan képzeled? Formalinba áztatva elraktározza, míg végre fogsz egy szótárt, és a megfelelő jelentéseket kiválogatva, megtanulva végre tíz évvel utána megérted?

Aligha van idő egy bíróra, egy tanárra, egy laborosra ennyit várni, mikor azonnal lépni kell, hogy a szél el ne vigye, az eső el ne áztassa, a határon átlépjen, stb.


Nos, hát, ilyen ez az élet, a tudással meg az elmével. Aki mulaszt, vagy hazudik, félrecsap, az majd issza a levét később, mikor annak a másiknak a bizonyítéka mégis nyilvánossá válik, adott esetben a megbocsájtást nem akarja már gyakorolni az etikai határokon való átugrálások miatt, nehogy megvakuljon attól, amit lát(ott).


És, persze, egy ország rendszere az Oxford, Berkeley, UCLA, stb. Egyetemekkel azonnal a világ minden táján érintett. Mert a cserék száma tovább is adódik.


Az ember meg visszatartani igyekszik magát a károkozástól, meg mások károkozásaitól is.


Erre csak azt mondhatjuk, hiaba van lecserélve a rektor, ha minden visszaélő tanulmányi előadó, vagy tanszéki titkár a helyén van, aki lopott, cserélt, meg nem tud két, adott esetben hatosikreket megkülönböztetni.


A kérdés, ennyi kimondhatatlan visszaélés után mi a nagyobb büntetés? Meghagyni a csaló kutatókat a csalásaikban, vagy a tolvajokat a hitben, hogy nem éri őket utól a büntetés, esetleg a bírót abban a hitben hagyni, hogy bármikor lehet buta, etikatlan csaló, és hozhat elmebeteg döntéseket, mások háta mögött, tudás, adat, egyeztetés és megbeszélés nélkül?


Szerintem érdemes néha felmérni, milyen szavak szökkennek szárba nyelved hegyén, mik ragadnak bele, és milyen mondatok hagyják el fogaid kerítéseit.... Adott esetben valaki érzékenysége az ima határát átlépve rajongásig léces kerítést készíthet belőle, őrön innen, államtitkáron meg alkotmánybírón túl. 

Határokról pedig nehéz fogalmat alkotni ott, ahol nincs megfelelő módszer és lehetőség.

Mindenesetre, látszik, itt általánosan beszélni igencsak kevés, az csak félreértést okoz, s elhiteti azt, hogy aki balfék volt, az kitüntetendő, dicsérendő. Vajon? Megéri a keresztrefeszítés?


Szeged, 2021. Augusztus 08. 00:44


💙🍀🌎🌹💙🎶🎶💙🌹🌎🍀💙






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése