2021. október 2., szombat

Lövey Varga Éva Bombasztikusan ható visszaélések

 Lövey Varga Éva

Seuso_Mindent Bele & Régész a pácban & Botránykönyv részekben


Bombasztikusan ható visszaélések


Titkosítás sértések a magyar bíróságokon

Azaz a Seuso és más aranykutatási, trianoni anyagvisszaélések, mindent érintő nyomozási csalások 2009-től Budapesttől Pécsen át Nyíregyházán keresztül a Szegedi Egyetem orvosi és jogi karáig.


Mivel egyre durvább csalásokat kaptam minden területen, mely több megyére terjed ki, kénytelen vagyok megnevezni korrupt eljárókat minden területen a köztársasági eskük, egyházi eskük miatt.

Jól tudni, hogy a felsőoktatásba több területen kizárólag csak emelt szintű érettségikkel lehet bejutni, s színjeles 100%-os vizsgák kevésnek bizonyulnak.

Ez már akkor is így volt, amikor a József Attila Tudományegyetem Jogi Karára és Bölcsészettudományi Karára jelentkeztem a Közgázzal a Kossuthos-Bessenyeis, majd a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem előkészítői után, mellett, a kilencvenes évek elején, külföldi vizsgák után. Természetesen a korengedményes képzéseket csak engedêllyel lehetett végezni 18 év alatt, s természetesen nem csak fotók, videók, tévéfelvételek is készültek róla, újsagcikkekkel, iskolai rádióadásokkal.

Most roppant módon berágtam egykori jogi irodai és kórházi munkaviszonyok után a törvényszéki, ügyészi és bírói elmebetegséget tükröző hamis iratok és postai, egyetemi csalások miatt, ami lassan arra kezd utalni, hogy miniszterelnöki és igazságügyi miniszteri szinten nem csak pénzügyi és diplomacsalások vannak, nem véletlenek a másokéba tett szerzői jogvédelemmel ellátott diploma és disszertációcserék a PTE, ELTE, PPKE, Miskolci Egyetem, DOTE, DE, Nyugat-Magyarországi Egyetem, CEU, Károli Egyetem, és a többi berkein belül, a leadott és feltöltött elektronikus rendszerhibás diplomamunkáknál, ahol a plágiumnyilatkozatok mellett az adatbázisokból a tanári, konzulensi és szerzői aláírások éppúgy hiányoznak, mint a pecsétek, és tömegével vannak TAJ, EHA-kód és befizetéscserék, szakcserék az egyetemeken.

Mivel ez igazolt, a hekkelésekkel, annak a ténye is igazolt, hogy a kancellariák, a rendőrség és kibervédelem, a TEK nyomozás helyett a kormányhivatalnokokkal letiltogatta a meghekkelt bejelentőleveleket, és azokat egyúttal meg is hamisította az informatikai hozzáértés és a nyomozások hiányában, a kutatói védelem helyett a kutató jogi fenyegetéseivel és életveszélyes fenyegetéseivel, jogászdiploma és más genetikai és régészeti anyag lopásokkal, ingatlancsalásos lakcímcserés eljáráshamisításokkal, és eltüntetett könyv, disszertáció és jegyzetanyagokkal, mások neve alatt díjazott kitüntetésekkel. Okos ember azt mondaná, csak a bolond ember hamisít meg lop ennyit, ilyen hosszú időn át, s nem tud a bejelentésekre ép elmével, adatcserék nélkül eljárni.

A hab a tortán, hogy a képzésekben a politológia szak és az igazságügyi szakértői, a honvédelmi és igazgatásügyi is ugyanúgy szerepel, mint a pszichiátriai vagy a genetikus képzés.


S a banki adatok, valamint a jogi karok nyomozói videói amelyek a videófelvétel készítőjének, a diplomamunka valódi szerzőjének nevét titkisítás helyett máséba rakással nyilvánossá hozták a pécsi jogi karon, a szegedi előadásokban, óriási botrányt feltételez a Fedeles Tamás keze alatt eltűnt szakokkal és versenyadatokkal, dolgozatokkal.

Mondják, egy bolond százat csinál. Nos, ha az ellenőr jogi és rendőri berkeken, egyetemi kêpzésben több, mint hatszázat talál, titkosított pszichiátriai képzés után, ahol több etikai, egyházi képzéssel helyezkedett el, akkor mi a helyzet, ahol a hamis bírói levelek halott szociális ügyintézőket, sosem látott bírókat, felcserêlt anyákat, nagymamákat, gyerekeket tartalmaznak, ahogy a restaurátorok csalásaival a régészeti anyagok és adatok is eltűntek a múzeumi berkeken belül? Jó kérdés, ugye? Ciki, de el lehet kapni a hamis levelezgetőt, így is .. 

A határon meg a vámos képzésben szereplő alig tud visszajönni magyar hazájába a tanulmányi kirándulás során való utazással, a leadott anyagai meg eltűnnek..He? Mondta Hofi egykor...


Nos...

Azért vannak jeles végzettségű emberek, akik tudják a Facebook látható szerzői jogi lopásait a programhibákból, az összeomló Google és MSN rendszerekkel, és az adatvédelmi csalásokat beiktató törvényekkel...


Addig nem áll le a bolond bírója, amíg minden tanúját beteggé vagy halottá nem teszi a lopott diplomás megyei kormányhivatali csalóival.. mindig évfordulókra időzítve a csaló, értelmi fogyatékos, felfogászavaros jogi eljarásait.


( A helyesen írt szavakat itt már kilencszer javítottam, egyértelmű a programcsalás)


Szeged, 2021. október 01. 23:27




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése