2021. október 20., szerda

Lövey Varga Éva Bírósági bíró általi büntetőügyi csalások

 Lövey Varga Éva


Seuso Mindent Bele & Régész a pácban / Archeologist in the Lurch & Botránykönyv részekben

Lövey Varga Éva

Bírósági bíró általi büntetőügyi csalások


2021. október 19-én betelt a pohár Dr. Solymos Ildikó és Dr. Bakos Mariann pécsi járásbírók egyetemes okirathamisítással elkövetett bírósági okiratcsalásaival és Dr. Tóbiás Bernadett okirathamisításával és a rólam hamis adatokkal feltett rendőrségi elfogatóparancs hamisítással, meg a tömeges okirat, és egyéb lopásokkal, hekkelt adatokkal való eljárásokkal, hazugságokkal, meg hiányos eljárási leveleikkel, a nyomozatlan lopásokkal, meg a záhonyi Dr. Nagy Anita hazudozásaival, amelyekhez elmebetegek társultak, olvasási nehézségekkel a csongrádi rendőrségen, nyomozás nélkül, melyet nem működő email remdszerrel fejel meg, karakterhibás programokkal.


Ha már úgyis csalt az adataimmal, meg százmilliárdos lopásokat fedez, akkor vámügyintézőként kutatóként írom ki, hogy az említett emberek Hídvéghy Norbert pêceli és székelyudvarhelyi  csaló családfakutatóval okirathamisításokkal családfa és diplomaanyagokat lopva orvosi és más informatikai anyagokat hamisítva több ember halálát okozták, munkavégzést gátoltak, visszaéltek személyi adatokkal, és azokkal hamis iratokat állítottak ki szegedi rendőrök, telefontolvajok, táskatolvajok, és az azt fedező kormányhivatalnokok segítségével.


Az események számla, telefon és email, közösségi anyagokkal, informatikai adatokkal igazolhatók.


Felszólítom Orbán Viktor Miniszterelnököt, és Varga Judit Igazságügyi Minisztert, hogy fejezzék be az egyetemi és személyi okirataimmal való bírósági és orvosi csalásokat, pénzügyi és jogdíj csalásokat, mert a történtek után minden kutatási anyagot nyilvánosan közzé kell tennem a Seuso-kincsre vonatkozó személyi védelem megsértése, az életem folyamatos évtizedes állandó veszélyeztetése, a fenyegetések, hazugságaik és az egyetemi végzettségekkel, felvételi adatokkal való csalásaik miatt!


Amennyiben ez egy-két órán belül nem törtênik meg, nem látok a hamisításaikból továbbra sem egyetlen iratot, emailt sem, akkor kérnem kell a mentelmi jogaik megszüntetését, mert 15000 embert tanúként a bolond bírója ellen nem vagyok hajlandó beidéztetni, a jelen helyzet pedig láthatóan azt mutatja, hogy mind a két poszton az utolsó cérnaszálig visszaéltek a lehetőségekkel, tisztességgel és adatokkal!

Szögi László, Rácz Árpád, Újváry Zsuzsanna,   Maróth Miklós, Visy Zsolt, Mezey Barna, Zlinszky János, Bárandy -ak tanítványaiként kérem, hogy tüntesse el a kapcsolattartási hiányra utaló elfogatóparancsos hamisítását, mert óránként kapott leveleket a hibajelzésekkel, ami azt jelenti, hogy minimálisan is elmebeteg a kiírást hamisító, az eljárókkal!

Amennyiben nem történik meg, a politológia tanáraim cikkeinek megfelelően fel fogom tölteni a pénzügyi adatokat, pályázatokat, kutatói adatokat, videókat, felvételeket és számlaadatokat is, mind a Seuso, mind a Trianon, az Aranybánya, a Magyar Korona, mind pedig a genetikai anyagok csalásaival, a másokéba tett és mások nevén díjazott jogvédett dolgozataimmal!


Nem szeretnék itt 300 orvos és jogász nevet felsorolni, meg azokat akik velem tanultak, dolgoztak!

Kérem annak a nevét, aki megrágalmazott, meg hamisan megvádolt, és azt titkosítás sértéssel a törvényszéken, ügyészségen bírókênt fedezte!


Varga Éva EHA: VAEUAEB.PTE





Lövey Varga Éva / Pécsi Varga  Éva 

Artisjus bejelentett, jogvédett név! Ráadásul saját nagyapai név, hivatalosan is saját!



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése