2021. december 22., szerda

Lövey Varga Êva: Seuso csalások az egyetemi okiratokkal 1.

 

Lövey Varga Êva

Régész a pácban / Archeologist in the Lurch &
Botránykönyv részekben & Seuso_ Mindent Bele

Seuso csalások az egyetemi okiratokkal 1.




Hol volt, hol nem volt...2021. október 19-én megtaláltam a police.hu oldalán egy becsületsértés miatti hamisan kiírt körözést az adataimmal, a fotómmal, amit a Gödöllői Bíróság bírája rendelt el, tömeges defektes leírással, több éves okirathamisításos, korrigálatlan adatcserés visszaélésével,
Vagy, hogyan is akarjon fogalmazni az ember, hogy ne a bíró, orvosok, és jogászok, egyetemi tanárok, professzorok, vámosok, TEK-esek neve melletti teljes Btk. Ptk. SZJT paragrafusok felsorolásával kelljen kezdeni, mert az maga után vonja a vámtörvényeket, adótörvényeket, informatikai és más  törvényeket is személyenként, stb. A  nyomozati anyagok hatóság és bíróság általi lopása, eltüntetése szerepelhet minimálisan is vádként: azaz belső korrupció, vagy súlyos elmebetegség az érintetteknél, orvosi és TAJ, személyi igazolvány, lakcím, munkaviszony adatok, végzettségi adatok, személycserék, és más nyalánkságok mellett.

Eddig csak ódzkodtam, de sajnos egyetlen út maradt. Egyetlen hatóság, miniszter, miniszterelnök, bíró, etikai elnök, rektor vagy TEK-es nem tudta a tőlem ellopott táskákat, telefonokat, gépeket, stb. visszaszolgáltatni. Ameddig ez a helyzet az informatikai hibákkal, a levelezési rendszerekkel kapcsolatosan minimálisan fennáll, addig semmilyen szinten sem eljárást nem indíthat(na), sem meg nem vádolhat(na). Mivel megtette, ügyészi és bírói pecséttel, akkor is, ha az okiratai hamisak, nincs megfelelő pecsét rajtuk, hamis az eljáró, lejárt okiratokkal vannak kiállítva, átvezetve, stb., így kénytelen vagyok napról-napra nyilvánossá tenni mindent 1986-tól, az okiratok számával, nevekkel, az elhunytak és még élők védelmére is.
Gyerekes dolognak tartom ezt a becsületsértéses koncepció dömpinget, de a fentiek értelmében akkor nyilvánosan visszavádolom őket lopással, a lopásokban való bűnrészességgel, azok fedezésével, és aktív bűncselekménydömpingben való részvétellel, hiszen minden okiratot meghamisított és sosem adott ki tényállást semmiről, viszont minden jogvédett és elkészült alkotást másokéba iktatott, ami szerzői jog sértést jelent.
De, ugye, nem akarok hivatalos beadványt. Bár megtette a csalásait, nyilvánosan.

Egyetlen iratot nem adott soha a kezembe, 12 éve zaklat, egyetlen feljelentést sem volt képes kinyomozni, egyetlen adatot a valóságnak megfelelően helyretenni, kiállítani nem volt képes.

Szóval, akkor most mesélni kezdek, könyvekkel, iratokkal, papírokkal.

Nem, nem ezeken az oldalakon.
Nem, nem ezeken az oldalakon, bár a blogokat itt is folytatom majd. Mindenütt. Tele lesz minden adat, bejelentés, etikai eljárás és kiadvány velük.

Hangfelvételekkel, videókkal, órai és munkaanyagokkal, számokkal, informatikai hibákkal, teljes leírásokkal...

Azt szoktam mondani, ki mint vet, úgy arat. Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik.

Nem a barna szemű, barna hajú 170 cm magas nő vagyok, akit keres, de berágtam.

S feloldom a titkosításokat, amiket kértem, s amiket megszegett minden kormànyhivatal, orvos, bíró és jogász..

Kezdem a jelennel, s vissza fogunk menni a múltba. A születésemig, sőt, az ókorig.

Én akkor is le tudom igazolni ami volt, ha mindent ellopott, meg ellopatott a csaló rendőrrel, aki feljelentés tételnél lopás bejelentésnél kizavart az irodából egy rendőr ezredes hozzátartozó vámost, a táskáit meg lerakatva oda ellopta a kutatásokkal meg szenêlyi iratokkal..
S nem vett fel feljelentést, hanem rátámadt a tőle kisebb nőre, aki vámosként ment oda...

Akkor hát kezdődik a mese, politológiával, joggal és logikával...Szóval, hajrá jogi karok, a diplomatolvaj jogászokkal.. itt kezdünk Seuso, Trianon és Aranybánya, Fémtan és Fizika, a egyéb ügyekben...

Meg a lovag- és vitézi rendeknél...És az orvosi etikánál, tetteknél, az egyetemi logika kurzusoknál. Meg a Neptun, ETR rendszereknél és a Felvi.hu, ügyfêlkapu honlaphibáknál, adatoknál ... Valami csak kisül belőle a lével...

No.. Glosszáljunk tovább...Sürgősen, míg matekozni nem kell...

Szeged, 2021. október 20. 11:20

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése