2020. július 13., hétfő

EzüstRégész Blog - Ajánló és gondolatok a valóságról




EzüstRégész Blog - 


Ajánló és gondolatok a valóságról



Az EzüstRégész blogot nem véletlenül hoztam létre annak idején az újabb egyetemi időszakok és kutatások idején. Szándékosan, célzatosan utalva a kedvenc fémemre és  szakdolgozati, disszertáció anyagokra, valamint a többi és korábbi munkáimra...

A sok évtizeddel ezelőtti kutatások, böngészések anyagai láthatóan a levéltári és más anyagokkal, az irodalmi és nyelvészeti kutatásokkal is fokozatosan egybe kezdtek kapcsolódni, a jogi és más vonalakat is számításba véve pedig sok információt és anyagot változtattak meg, amit érdemes lett volna azonnal közzé tenni. Hála Istennek a hekkerek és az egyetemi visszaélők, a jogi vonalakon tevékenykedők hibái és a jogi képzések hibái miatt erre mégsem került sor teljesen, ami tulajdonképpen részben előnyt is jelentett az elveszett információk mellett, melyek a titkosító vírusok ellenére mégis megmaradtak, mások anyagába kerülve pedig a hekkernek és más szerzőknek, eljáróknak akik kevésbé tartoznak a becsületes és tisztességes kategóriába, óriási tartozásokat kezdenek el felhalmozni.


Természetesen, ugye, a jogdíj percről percre nő is, minden területen. Akkor is, ha más nem tud róla, vagy nem hajlandó emlékezni, vagy esetleg nem akart tudomást venni arról, hogy amit elvett, átvett, megtalált másé volt, és kevésbé értette a leírt dolgok, fotók vagy hanganyagok és más okiratok tartalmát és értékét, összekeverve az azonos neveket több korral, névvel, hellyel: ezáltal meglehetősen erőteljes káoszt okozva...

A blogra itt azért hívnám fel a figyelmet, mert a visszaélések közlése miatt valaki blokkolni igyekszik, nem tudván, hogy hatszoros büntetést fog utána kapni, a szakmáim miatt is..

Egészségére, mást nem tudok mondani.. remélem, a gyógyulási folyamatot a rosszindulatától a konfesszión át elkezdi generálni benne a folyamat, önmagától..


Ezt inkább szakember szemével sem pszichikailag, sem jogilag, sem más tényezőkkel, régészeti-környezetvédelmi vagy éppen iparművészeti-művészeti témában sem igazán szeretném ecsetelni!


A blogok is védettek, az eltűnt információnak meg hatalmas ára van, minden területen. Az adatok pedig a visszaélők nevével helyesek, és igazolhatók, mert a diplomáikba, disszertációikba, órai anyagaikba más anyaga került bele, és ennek oka nem csak titkosítás volt, hanem a saját butaságuk, önzőségük, és a mindent elsöprő magasabbra vágyunk, mindegy milyen tisztességtelen áron fázissal, a Pécsi Egyetemen, a Pázmányon, az ELTE-n vagy akár a Károli Gáspár Egyetemen, valamint a Szegedi Tudományegyetemen. 


Szomorú volt ezt látni, 25 év után majdnem újra végig, 10 éven át, ami már elég kellemetlenül tartalmas időszak arra, hogy valaki valóban kifejtse a történtek alapján a megélt és látott dolgokat, a szakanyagok változásait és a cserék, a hibák okait. 


Évek óta csak célozgattam, hátha az értelmes emberek a levelek hatására kicsit magukba szállnak és változtatni kezdenek, de sajnos semmilyen szinten nem ez történt, szép szóra sem, sem pedig szidásra, vagy feddésre, vagy akár szakemberi szakszavakkal orvosilag teljesen megfelelő kifejezéseket használva a szótár szerinti állapotokra megfelelő értelemben. 


A problémát iszonyú komolynak kellene és kellett volna tekinteni, minden szinten. A hálózatos lopások mellett jogilag a bűntények fedezése kemény büntetésekkel jár, főleg akkor, ha valaki szakemberként szakmailag hivatali poszton tölti be...

Ugye, a közösség akkor is felháborodik, ha valaki ujjáról nem esik le a gyűrű, ha félrelép. Mondhatnánk célzatosan az emberi kapcsolatok alapjaira is utalva, valamint az egészségügyi rendszer és kezelések, eljárások és módszerek problémáira utalva. A másik érintett terület a világot már lassan teljesen uraló internetes világ, amely az Internet létrejöttével csupán egy hálózati rendszer a sok kitalált és megvalósított közül, amely a számítógépek rendszereit köti össze, és igyekszik összetartani.


Kevesen ismerik és még kevesebben tartják szinten a változásokat minden területen.


Sok olyan adat van, amelynek változása a bíró vagy egyén akaratára nem áll meg és nem  kerül helyre, ha csak arra gondol, hogy álljunk már meg, nekem ez már tűrhetetlen vagy éppen már az elviselhetetlen, vagy megbocsáthatatlan kategóriába esik, és úgyis a kezem alá kerül minden adatával egy év vagy akár 20 év múlva, és én fogom a kezelést végezni, a hibái miatt a korrekciókat, akármit csinál és akármit tanul, akárhová megy a világban, vagy akármennyi pénzt szed össze.. 


A világ már csak ilyen. Sok mindenre nem gondol, amikor éppen azt teszi, amit nem kellene, az albérletbe a bérlő jelenléte nélkül besétálgatva, vagy akár a cuccait lopkodva, vagy éppen az emberi élet méltóságát megsértő határozatokat és feltételeket szabva.. Sorolhatnánk tovább, ezer és ezer jogi és etikai hibával az élet minden kis területét, amely nyomozásokat, eredményeket, kutatásokat befolyásol, beleértve azt is, hogy a megfelelő munkakörülményeket elveszítve lehetetlenné is teszi a további munkát, megakadályozza vagy félreviszi, évekre, évtizedekre, és a fontosabb emberek életét tönkre is téve, a legjobb kutatókat elvesztve már nem fogja észrevenni és értékelni, meg érteni az eredményeket.


A logika nehéz játék, az élet minden kis területén, óráról-órára, napról-napra, évekről-évekre, évtizedekről-évtizedekre, és minden tettnek vagy visszahúzódásnak, minden nemnek és igennek megvan a maga oka és hatása is...

Aztán a filozófiai partokon túl saját bőrén érzi mindenki azt, amit magának akart a nem veszek tudomást a másik visszaéléséről, vagy hadd írogasson, nem tudja igazolni, hogy más lopott, vagy az övé a szerzői valóság, a szerzői jog, ő alkotta, készítette, más a tőle lopott pecséttel hamisított, vagy hibás iratokat kiállítva hamisította jogi eljárásokat, mert az eljáró az alapszabályokat sem tartotta be.


Az élet rövid, és a rövid élet alatt még több halálesetet okoz a hibákkal, az elnézésekkel, a nem érem rá okokkal, vagy a nem olvasom el, a letiltom vagy nem kommunikálok, elveszem és stb. akciókkal..

Minden relatív, mondaná az ember, ha éppen Lukács Dalma a másik kinyomtatott anyagát a padjáról felkapva rakja a tanár elé, aki azt hiszi, hogy a Lukács Dalmáé és nem annak írja be aki átküldte korábban és aki a munkát végezte.. kis nüansznyi akciók, és visszaélések, és így kerül be a rendőrségi posztra 25 évvel korábbi rendőrképzésen lévő anyagával olyan ember, aki alapból ki kellett volna hogy záródjon a felvételi eljárásokból már a korábbi egyetemi visszaélések miatt is.. 

Aztán, ha a másik mégsem emlékszik a sokktól, van aki mégis emlékezteti, aki hamisan azt állítja róla, azzal együtt az érinett felek például részt vehetnek egy elektropszichométeres eljárásban vagy hipnózisban, igazolandó a hamis állításaikat, aztán vagy belebuknak, vagy belebuknak.. Ez van ..


És az élet megy tovább, a többi kis lusta tolvajjal, aki nem tud és nem hajlandó órára készülni, és más megtalált anyagából vagy lopott gépéből dolgozik a professzorhoz, aki 25 évvel azokat az anyagokat már egy másik egyetemen osztályozta és látta, és elfelejti, hogy a frissítést és bővítést általában az eredeti kutató tudja csak megfelelően megcsinálni az eredeti adatokkal.



Az idő pedig megy tovább, a hazugok száján, akik a rágalmazásoknak a másik igazát kiáltják ki.. és a sok ember megy utánuk, . Ez van olyankor, mikor a jót meggátolják, a társadalom belebukik a tevékenységébe, a társadalmat, államot vezető emberekkel együtt.. a történelem évmilliók óta ismétli önmagát..


Az idő pedig csak megy... megállíthatatlanul..


S azt felejtik el, hogy aki kiírja, annak hangfelvétele, fotója, videója és eljárási joga is van, sőt, még előírása is...ő a másik, aki a valódit és a rendet képviseli a káosz mellett csöndben, a háttérben élve.....

S játsszuk tovább a játszmákat, kik buknak még bele...és kik emelkednek fel, vagy kinek kerül a sok viszontagság után az élete és a munkája a helyére? Etika, erkölcs, a világ.. és nem rossz törvény...


(Aztán ki tudja, ki mit gondolt és mondott utána, a valóság egy pontja végig írta az életet.. a következmények meg a jelent... S a jelenből ugyanúgy következtethetünk a múltra, meg a nem ismert részletekre.. a részletek a múltban és a jelenben csak kommunikációval válnak ismertté... Ha tiltod, akkor tovább kavarsz...)







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése