2020. május 30., szombat

LÖVEY VARGA ÉVA: Visszaélések a családkutatásokban és történelemben



Visszaélések a családkutatásokban és történelemben


Ma úgy döntöttem, minden elmebeteg támadását és értelmi fogyatékos írást, és kavarást közölni fogok a lapjaimban és blogjaimban, amíg a kollegák nem kezdenek el rendesen dolgozni minden szakmában, akik tanítottak és velem tanultak, vagy akiket tanítottam.

Nem csak azért, mert a fele értelmi fogyatékos és érettségi szinten alul működve nem csak olvasási, értelmezési nehézségekkel bír, hanem azért is, mert nem csak adatokat kevert valaki a diplomáztatási és érettségiztetési rendszerben, nem kizárólag egy hekkelt informatikai rendszerről van szó a hatósági és oktatási rendszer nyilvántartási cseréi között, de komoly egészségügyi E-Medsol és Medsol gondokról és problémákról, amely nem kizárólagosan egy két bites informatikai matematikai rendszer hibáin alapulnak, hanem értelmi fogyatékos eljárásain, vagy szándékos visszaéléseken. Nem csak fordítási nehézségek miatt nem képes programozni a programtervező, de a nyelveket sem ismeri és nem tudja a jogvédelmet a lopott programjaiból kikódolni, amivel hibát hibára halmozva négyzetesen emeli minden hibaszám után a hibákat és visszaéléseket.

Az adatok nagy részével nem csak a külföldieket vezették meg és kényszerítették visszaélésekre, de ezáltal sok olyan embert is, aki független lenne tőle, sőt érintett.


Úgy gondolom, bármily ostoba emberek vakaródznak a 9 szakmám ellen, sosem szereztek annyit, és képtelenek is lennének rá, ha előírnák nekik, akkor is. Arról nem is beszélve, ami miattuk mellette eltűnt.

Sok sikert a tovább is akadékoskodóknak, szívesen látnám ott a traumatológián a kollegák keze alatt a felét, hátha változna a helyzet minden téren! 


2020-05-30 11:58:18

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése