2021. szeptember 28., kedd

Lövey Varga Éva Botránykönyv részekben & Jog az Igazságért & Régész a pácban Ami valóban "kiüti a biztosítékot"

Lövey Varga Éva
Botránykönyv részekben & Jog az Igazságért & Régész a pácban
Ami valóban "kiüti a biztosítékot"


Folyton olyan szavakat, kifejezéseket használok, ami nehezen érthető, tehát egy átlagos érettségizetlen, gyerekkorú ember nem biztos, hogy kellő olvasottság vagy tapasztalat nélkül megfelelően érti.
Elérkeztem talán egy olyan pontra, ahol a történések és megszerzett információk a múltra vonatkozóan nem csupán a családi vagy végzettségi, de a jogpolitikai, szociálpolitikai, szociológiai valamint a honvédelmi és más adatokat is meg fogják változtatni, valamint nagyon sok cég adóhatósági valamint történeti adatait, nem csak a saját köreimben, de mindenütt, amerre jártam, amivel a tanulmányok, munkaviszonyok, egyéb adatok és kutatások során kapcsolatba kerültem.
Hallgatnom kell, kellett, mert az eskü mindig kötelezi azt, akinek le kell tenni, bármilyen esküről van szó. De ennek is vannak határai.
Amennyiben az eskü veszélybe kerül jogi személy, vagy joggyakornok, jogász, bíró stb. visszaélései miatt, közérdekből akkor is közé kell tenni, ha semmilyen bejelentésre nem reagál hatóság, képviselet, főként, ha a jogsértések száma már meghaladja az 500 - 1000 körüli esetet, és a bejelentések után eltelik 5-10 év, s az eljárások homlokegyenest ellenkezőjét tartalmazzák annak, amit kellene.
A falnál, vagy a mélyben kellene kezdeni, s nem általánosan beszélni a dolgokról, mert az idő megy. Elment, nagyon gyorsan, egy évtized is, úgy, hogy pont az a professzor keverte az embert másokkal össze, aki bizalmat és védelmet kapott.
Ennek egyik oka betegsége is lehet, de az is, hogy a körötte levő emberek korruptak és hazugok, vagy éppen megfenyegették, megvezették. Ez egy a 45 professzor közül. Ha ez ismétlődik minden esetnél, ahogy ismétlődött, hálózatos bűncselekményekről beszélünk, főleg ha alkotások, bizonyítékok, iratok és tanúk tűnnek el, halnak meg.
Nos, ma a pillanatnyi gondolatok mellett vissza kell térni a szerkesztéshez, a honlapok hibajelzéseihez, aminél a Kibervédelem nem nyomozása, vagy pont az eltüntetett adatok, amelyeket talán éppen ők loptak, utalnak bűnpártolásra..
Szóval már valóban dühöngene mindenki a helyemben, ha értené, vagy belehalt volna..
De, ennek még nincs vége, ha több bíróság csal, és azt bántalmazza, akitől loptak.

Szeged, 2021. szeptember 28.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése