2022. október 7., péntek

Lövey Varga Éva Botránykönyv részekben Kormányhivatali gyámhatósági gyerekkereskedelem

 Lövey Varga Éva

Botránykönyv részekben

Kormányhivatali gyámhatósági gyerekkereskedelem


Budapestről költöztem Pécsre. Egy évtizede.


Elég zaklatottan, a minisztériumig kellett menni a banki meg ügyfélkapu hibák melletti adatcserével a számláról eltűnt pénzek miatt, és nehéz volt ingatlant találni még bérletre is. Nem csak a banki átutalásokat, a felvételi adatokat is hekkelték a TAJ nyilvantartásokkal.


Akkor még nem értettem, hogy ez nem csak szimpla hiba, és hogy nem véletlenül kért fel az Akadémia az Országos Baleseti Intézet munkaviszonyának megszüntetésével egy kis újra felsőoktatási tanulásra, a nyilvántartásból az EU pályázat képzésekor eltűnt képzési és munkaviszonyok adatai miatt is. Mondván, magas az intelligencia szintje, valaki lop, orvosilag csal, segítsen nekünk. Az ennyire képzett ember kicsit sok az egészségügybe, oda gyengébb emberek is jók.


Mivel a fenyegetések nem álltak le, a rendőrök is meg vannak fenyegetve, kénytelen vagyok vázlatosan a Budapestről induló, Pécset, Kaposvárt, Veszprémet, Vas megyét, Székesfehérvárt is bírósági adatcserékkel is érintő záhonyi kormányhivatal dolgozóinak csalásait közzétenni.

A Seuso kutatásokon kívül hét egyetem is érintett az adatcserés csalásaikban, mivel folyamatosan megkapott hibajelzésekre sem voltak képesek 10 éven át megfelelő nyomozásokat produkálni.


Az informatikai hibák nyomozása nélkül indított emailre kezdeményezett eljárások eredeti iratait pecsét, aláírások nélkül bárki írhatta, egy másodikos kisdiák is.


Mivel szülőket, laborokat is érint az ügy, több orvos okirathamisításával, jegyzőkönyvek sem bírósági, sem BM szinten nincsenek, érintett körökben sem, viszont százmilliós informatikai csalásokról, TEK alkalmazott elleni csalásokról is beszélhetünk, a csalások szó jogi értelemben nem használható.


A kutatások során újabb pécsi ingatlan és gyámhatósági csalásokba botlottam, amikor a polgármesteri rendezvényein részt véve sok száz régi tanárral és kutatóval újra találkozván, a lapjaim szervezését informatikai berkeken kívül rendezvényekkel igyekeztem bővíteni, és munkavégzéshez az egyetem mellett ingatlant kerestem.


A kiállítási igények és régészeti kutatások, családfakutatás még nagyobb visszaéléseket kezdett feltárni, nem csak a megjelenő fenyegető személyekkel, vagy becserélt pályázati anyagokkal. Részletesen csak később lehetne ezekről írni, de a kormányhivatal nyilvántartásaiban szereplő hamis adatok hat megyére kiterjedően több orvosi és etikai érintettséggel keményen Btk. sértéseket mutatnak gyámhatósági örökbefogadási adatokkal visszaélésekkel, gondnoksági eljárásokkal fedezett ingatlancsalásokkal.

Ezek az adatok régészeti anyagok és azok nyilvántartásaival is igazolhatók. Általában nem hat egyetem minden tanára meg diákja a beteg ilyen esetekben.


A kérdés csak az, lenne -e mersze a tanúként idézhető embereknek valóban tanúskodni nemzetvédelmi érdekekből?


Sokan lennének hálásak. Eltűnt anyagokkal a Seuso kutatás mellett a Trianon, magyar korona, Covid-19 panelek mellett biológiai, orvosi, aranyvonat, aranybánya, archeogenetikai kutatások és szülési adatcserék, házassági adatok cseréi is érintettek. Mivel sorra halnak meg a nyomozó rendőrök, a Honvédelmi Minisztérium nem adott ki kikódolt hekkelési adatokat, végrehajtói telefonos csalások és nyomozókat munkaviszony megszüntetéssel fenyegető hívások, szándékosnak minősíthető balesetek vannak, a családok zsarolásaival, képzési csalásokkal, itt nem csak a Kibervédelemnél

vannak jelentős mulasztások.


Jó lenne, ha az én adataimmal se élnének vissza, és valóban visszakerülne a záhonyi gyámhivatali csalások minden hamisított adata a helyére, meg a megfelelő szerző neve alá a számlákra a jogvédett anyag és annak értéke, ellenértéke. Akkor is, ha a vezető buta az informatikához.


A nyomozók is helyt adtak a nyilvánossági igényeknek, tehetetlenségük miatt.


A kérdés, hogy ki az, aki más hibáját fedezi, s a rendszerek hibáit nem kezeltette?


Egyelőre mégsem akarok mindent közölni, az érintett orvosok vagy hazaköltözött emmigránsok vagy diplomások nevével.

Arra is van okom. Sajnos nem csak pszichiátriai csalásokról beszélünk a gazdasági csalásoknál, meg szerv és gyermekkereskedelemről, meg régészeti zsarolásokról..


Szeged, 2021. május 19. 21: 56


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése