2022. október 6., csütörtök

Lövey Varga Éva Seuso_Mindent Bele Kicsire nem adunk, a nagy nem számít

 Lövey Varga Éva

Seuso_Mindent Bele


Kicsire nem adunk, a nagy nem számít


A sok munka mellett egyre nagyobb visszaélésekre derül fény a jogi eljárásokban és berkekben, nem csak jogi irodák és végrehajtók, de bírók és végrehajtók, nyomozók működésében is, valamint a tanulmányi osztályok és a felvételi nyilvántartások, valamint jogi irodák és munkaviszony nyilvántartások körül.


Az egy dolog, ha a kutató adatvédelmi okok miatt nem tehet mindent közzé, de a másik oldal, hogyha nem teszi közzé, az félreviszi az eljárásokat és igazságokat.


A hurok az egyre jobban feszül a miniszteri, igazgatói nyakakon, amíg egyes emberek adatai semmilyen szinten nincsenek helyükön, és még az általános iskolai osztálytársak vagy hat ország egy-egy embere meg tudja cáfolni a nyilvántartók vagy az eljárók, nyomozók adatait.


Logika az élet alapja, ahol nincs meg a rend, ott valaki vagy hibázott valakikkel, vagy pedig ő maga az, aki pszichikailag nincs rendben. Felvételek, fotók, adatok mindenütt vannak. Habár a mai technikák mellett minden manipulálható, azért hamar kiderül, hogy a bíró hamis volt, a vizsga helyett valaki a jogászhallgató ellen eljárást indított, stb.


Habár nagy a csend, de a kutatási anyagok és előadások lopásával, eltűnt bankszámlákkal, gyilkossági és egyetemi fenyegetésekkel, tulajdon és végzettséglopásokkal került vissza a magyar bérletbe a Seuso. Nem csak egyetemek között cserélték be a hallgatói adatokat, de a kutatók családjait is tönkretenni igyekeztek.


Nem beszélve arról, hogy a tanárok húsz év különbséggel a Forster Központ alkalmazottjával végzős és kezdő hallgatókat kevertek össze rossz hír terjesztéssel, mivel képtelenek voltak hasonló nőket megkülönböztetni.


Ennek a következménye is lehetett a HÖK hibáinak sora, az elmaradó ösztöndíjak, és a fokozati keverések sora, a rosszul kiadott diplomák tömkelege az egyetemen.


Természetes, hogy több tízezer email is erről árulkodik, meg a kancelláriai informatikai osztályon nem kezelt hibák sora.

Az anyagok nagy részének kezeletlenségéért a TEK, a Kibervédelmi Szervezetek legalább olyan felelősek, mint a kormányhivatal azonos nevű gyereket és felnőttet gyámhivatali gondnoksági és gyámsági eljárásban felcserélő alkalmazottai és vezetői. S mindez szociális visszaélések kezeletlenségeinek sorából induló vámnyomozásokból, eltűnő adóbevallásokból, meghekkelt ügyfélkapu rendszer problémákból derült ki.


Szóval, a talaj izzik a talpak alatt, nem csupán a kitörő vulkánok miatt, és nem csak a régészeti és bányászati anyagok ellopásai miatt, de a más egyetemről 20 évvel utána jogvédetten más neve alá iktatott publikaciók, dolgozatok, előadások miatt is: ia közléseket, a szünetben való hangfelvételek, a bankszámla költségek és a jogdíjak vezetésének ellenőrzésével igazolttá lehet tenni.


A cérna bár elszakadt, Ariadné fonalának vannak következményei.


A gyermeklopásokat vagy a bírói okirathamisításokat képviselőknél is büntetik.

Ezekben az esetekben a nemzetközi meg a más országok törvényei fokozzák a büntetéseket.


Szeged, 2021. Június 16. 14:57


https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Seuso-kincs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése