2022. október 7., péntek

Lövey Varga Éva Botránykönyv részekben Ingatlanjog és társai

 Lövey Varga Éva

Botránykönyv részekben

Ingatlanjog és társai



Írtam már, hogy adatvédelem vagy titkosítások miatt nem írhatok konkrét adatokat többnyire, de közérdekből mégis meg kell azt tenni, szó nélkül nem lehet hagyni dolgokat.

Főleg akkor, ha jogi felsőoktatási, munkaviszony félrecsúszások vagy félrecsúsztatások vannak a felvételiknél, diplomáknál, munkaviszonyoknál, s kapcsolódóan az egészségügyi adatoknál. Szimpla informatika hibákról, úgynevezett jogász által hamisított "elütés"-fajtáról nem beszélhetünk.

Miért is? Mert adott esetekben akkor több százezer informatikus meg matematikus munkáját kellene meghazudtolnod visszamenőlegesen egészen az informatika, a számítógép és a megelőző kódrendszereket használó berendezések feltalálásáig.


Konkrét esetben, ha egy tulajdonlap másolatot töltesz le a házszámoddal és helyrajzi számmal, és abban három nemzedékre nem a nagyanyád neve szerepel, mikor ott van a szerződés és a fotók vagy 120 éve, és a városligeti ingatlaniroda ahol dolgoztál még téged fenyeget meg a buta hozzászólójával, hogY elütöttél valamit, és a volt munkaadód még téged rágalmaz meg, hogy fejezd ezt be a 98%-osnl nemzetközi informatika vizsgáddal meg a 100%-os magyar érettségiddel, akkor már jogod van kiakadni és az eltűnt feljelentések mellett a közvéleménynek kiadni az adatokat.

Mert hát, szívesen meghallgatom az adatvédelmi szakdolgozat írójával azt a volt főnököt, aki szerint bármely jogász bele tud keresővel nyúlni a TakarNet rendszerben és adott helyrajzi számnál a tulajdonosok nevét három nemzedékre meghamisítja úgy, hogy a nagyanyád nevéből más lesz, és nem képes semmilyen információra belátni, hogy letöltött tulajdoni lap másolatban /vagy letölteni kívánt másolatban/ ő semmilyen módon nem tud és nem ütögethet el neveket, még csak karaktereket sem. Nem csak a felhasználói hozzáférési jog miatt, de jogászként sem tud csak új tulajdonos nevet módosítani a programok szerkezete miatt sem.

Innentől amit válaszként írogat, az már meghaladja a becsületsértés és a rágalmazás kategóriáját is, a végzettségi adatok kiadóival szemben is.

Azért az ilyen válaszadók elmesélhetnék, hogy tudnak jogászként lezárt pdf állományban meg képformátumban karaktereket, meg teljes szavakat meg szókapcsolatokat elütögetni, mikor max. Egy számsorra tudnak rákeresni, és a programba írni nem tudnak...


Részletezni nem fogom. Az informatikai tanuláson kívül ajánlom elolvasni az ügyfélkapus és a földhivatali rendszer felhasználói feltételeit, meg a html programozások könyveit.


Ellenkező esetben a rágalmazás igazolásával még vagy hat esetben a lejáratók büntethetők, addig amíg helyes adatok nincsenek mindenütt. Azok is akik a visszaéléseket fedezik, vagy a kérdezőt fenyegetik, és nem tudják azt a tudásszintet produkálni, végzettség hiányában sem.


Szeged, 2021. május 08. 22:25

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése