2022. október 7., péntek

Lövey Varga Éva Hazudozások átka

 Lövey Varga Éva

Hazudozások átka


Azt hiszem, mindenki tudja jól, hogy mit jelent az, hogy hazudozik valaki neked. A valóságtól eltérő dolgot állít, anélkül akár, hogy arról bizonyossága van információja lenne, körüljárta volna a témát, vagy valódi információval rendelkezne.

A mai napon éppen azért, mert a volt párom, a párom, a családtagjaim a saját tevékenységeimet, eredményeimet hazudtolták meg, anélkül, hogy bármelyikük mellettem lett volna, szaktársakkal, egyes tanárokkal együtt, döntésre kényszerülök. A munkáim dátummal, idővel, fotókkal, iratokkal mind kiadásra kerülnek. Nem érdekel, ki miért hazudozik az országgyűlési, jogász, orvostanároktól a polgármestereken át a velem padban ülőkön át a kamera mögött állókig. Ébredjenek fel a laborgőzös álmokból.


Pont, pont vesszőcske nem biztos, hogy fejecske. Morze jel ugyanúgy lehet..


Csak zubogjon az az elfojtott indulat, amit lenyeltem. Jól szórakozhat mindenki a megbocsátások mögött a falusi iskola kavarásaitól a honvédelmi miniszterekig, meg volt miniszterekig. Gondolkodni kellett volna a Bessenyeitől Salfeldenig, meg Los Angelesig is.


2021.05.1.


Kicsit talán félreérthetően fogalmaztam...

Nem, nem a családdal van gondja az embernek, ha a munkáját végzi, de aki tudatlanul a másik családját annak munkájához köti, holott egyik sem működik azon a területen, az elég komoly büntetőjogi vétségeket, tetteket is elkövet vele.

A tegnapi napon viszont teljes visszaélés történt az adataimmal. Eddig némiképpen jogi munkaviszonyokkal hittem az igazságszolgáltatásban, jogász és ügyész, orvos családfákkal, több száz tanárral a hátam mögött. Eddig. Most már viszont elfogyott a türelmem minden szakmámban, a visszaélések miatt. Azokban is, amelyek papírjait (azt hittem titkosítás) eltüntették. Ugye, számtalan esetben évtizedeken át nem tudtam mi az oka az eltűnő adatoknak, úgy, hogy az ember naponta járt be munka miatt a Fővárosi Főügyészségre, Bíróságra is, máshová is.

Ma már kizárólag - kilenc maradék szakmában is, - azt tudom mondani, hogy valaki visszaélésszerűen akadályozva a munkavégzéseimet, adatcserékkel és hazudozásokkal eltüntette az irataimat és töménytelen mennyiségű jogvédett alkotást, nevet lopott tőlem, minden szakmámban. Sok adatom nyilvános, bár közéleti személyiségnek nem minősülök, bármint akarták ezt a bankok elhitetni velem. Ami miatt inkább leírom a reflexiókat, az a sok meg nem értett, hamis adat, amivel egyesek oktalan és indokolatlan támadásaival szembesültem. Sok emberhez hasonlítok. Sok emberrel kevertek össze már, hivatalos szervek, képzők, eljárók, orvosok is. Mindig bíztam mások józan eszében, emlékezőképességeiben. Jelenleg már nem tudok bízni benne. Azt mondom, hogy valaki sajnos nem egészen komlpett, csak az okoz ezernyi számra hibát is és galibát, meg ekkora adatcsere mennyiséget meg félrecélozgatást, aki nem tájékozódik, nem emlékszik, nem képes logikusan gondolkodni, és nem csak felelőtlen. S ezzel tömegesen okoz gazdasági, anyagi, erkölcsi, etikai félreértéseket.


Ha ezt bíró, rektor, szervezet, kormány követi el, és halált okoz vele, akkor más az eljárásmód. A jogi eljárások és törvényhibák is felelősséggel járnak, a politikai képviselet is. A mentelmi jog sem adhat bűncselekmény, visszaélés fedezéséhez mentelmet.


Szeged, 2021.05. 05. 16: 21


Varga Éva



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése