2022. október 6., csütörtök

Lövey Varga Éva Botránykönyv részekben Az értelem etikájától a Pázmányon át a nyelvészetig

 Lövey Varga Éva

Botránykönyv részekben

Az értelem etikájától a Pázmányon át a nyelvészetig


K.J. A. mai támadása eszméltet rá, hogy a magyar oktatás a csatolt részeken milyen komoy problémákat okoz mind filozófiai, nyelvészeti, mind pedig logikai és egyházi téren is.

Tipikus példája a viselkedészavaros, értelmi felfogóképesség hiányban szenvedő támadóknak, akik hibáik belátása helyett a másikat degradálni kezdik, s lehúzni, holott a másik mindenben jobban teljesített náluk. Sajnos rossz a példa nem csak nyelvészeti oktatás terén, de a hétköznapi életben is .

Szégyen lenne mindenkire nézve, ha Benedek András professzor jogi karon adott jelese után logikailag Szikszainé Nagy Irma és Szende Aladár oktatási elvei szerint valóban végig is írnám, mit művel a félműveletlen támadó a félreértelmezett, szárnyra kapott szólásokkal, vagy axiómákkal, melyeket nem képes értelmezni.

Buta lyukból buta szél fúj...Mondaná ma is H.Tóth Tibor.. s még akkor nem is használná a nekem dedikált kecskeméti környéki káromkodásgyűjteményének egy példáját sem, az értelmezések szemléltetésére.


.. De a célpontot sokan vétik el. Így lesz hamarosan igazságügyi szakértő és orvos BNO - kódja is hasonlóvá az övéhez....


Minek rá időt fecsérelni? Hogy lehet 50 éves ember 10 éves értelmi-tanulási szinten, vezető poszton.


Baj, ha az érettségi ellenőrzésnél adódó gondokat mondom?


Rontom-bontom...


Minden tiszteletem egykori nyelvész és logika tanáraimnak...


Áldja az ég mindegyikőjüket, síron túl is!



Szeged, 2021. május 26. 19:53

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése