2022. október 7., péntek

Lövey Varga Éva Botránykönyv részekben Záhonytól Pécsig a Seuso nyomozás csalóiról

 Lövey Varga Éva

Botránykönyv részekben


Záhonytól Pécsig a Seuso nyomozás csalóiról



A mai napon sajnos eljárásjoggal bírva is azt kell mondanom, hogy mind az egyetemi státuszokkal, mind az adataimmal visszaélt a lopások nem nyomozása után a záhonyi kormányhivatal jelenleg név szerint ismert 4 alkalmazottja és vezetője az elmúlt 12 év alatt. Az adatcseréik és hamisításaik egyetemi jogviszonyokkal és végzettségekkel való csalások mellett orvosi visszaélések sorával való gyilkossági kísérletekhez, a rendőrség és több eljáró félrevezetéseihez vezettek.


Nem véletlenül töltöm fel most az adatokat, igaz, jelen pillanatban papírok és dokumentáció nélkül felhívva a figyelmet a már hat megyét érintő csalásokra, valamint az elhalálozott tanúkra, valamit kapcsolódó tanárokra, diákokra...


Az orvosi és személyi adatokkal való visszaélések sora évtizedeken át minden egyetem rendszerében is végigkövethető.


A feljelentések iratai nem léteznek, nyomozások nem voltak, hamis indító beadványok és végzések okiratcsalásokkal, generált hamis rendőrségi eljárások nyomozások helyett, teljes körű email és telefon elérési hibákkal viszont dömpingszerűen, a kiadói és szakvégzettség adatok cseréivel.


Felszólítom a három érintett kormányhivatal vezetőjét, hogy a helyes adatokat, amelyeket 11 éven át informatikai nyomozásokat mellőzve összekevert, egy héten belül a Belügyminisztérium által tárolt adatokkal szíveskedjen helyre rakni, mert ha ez nem történik meg, szervkereskedelem miatt is felelősségre vonható. Nem kívánom az összes szerzői jogi és büntető, polgári és nemzetközi, egészségügyi paragrafust felsorolni az örökségvédelmi törvénnyel, az etikai és más szabályozásokkal, szerzői jogi törvényekkel, de az alapjogokat sértő magatartásaikat és a munkavédelmi törvényeket sem.

A fotók és dokumentációk közérdekvédelem miatt nyilvánosságra fognak kerülni a hangfelvételekkel és a bíróságokon csaló eljárók nevével, mivel nem csak fenyegettek, de gyakorlatilag megöltek, és biológiailag nem magyarázható az életben maradásom sem. Az egészségügyi és kormányhivatali visszaélések százmilliós pályázati összegek eltűnésével és biztosítási, valami egyetemen készített, és nem csak oda készült anyagokkal, szerzői jogsértésekkel, valamint a nyomozók tehetetlenségével és halálával.


A halálos fenyegetések és a honvédelmi, egyetemi rendszerek, ügyfélkapus sérülések és adatcserék nem kezelése és hamisított anyagaik felhasználása koholt eljárásokra, a nemzedékrendek és ingatlantulajdonok hamisítása ugyanúgy büntető eljárást von maga után, amíg a jogi egyetemeket is beleértve az adatok nem kerülnek valóságosan a helyükre. Ebből kifolyólag minden eljáró, aki a hibajelzéseket letiltotta, a kérvényeket dömpingszerűen becserélte, az asztal lábához rakott táskákat eldugva ügyfélre, hallgatóra támadva azokat kisajátította, büntetendő. Ha eljárási joggal rendelkező személy felszólítására sem intézkedett, akkor is.


Én bíztam benne, hogy Kerekesné Szabó Ivett a pécsi-záhonyi csalásaival leáll, de nem ez történt, miután édesapámat is megfenyegetve és rátámadva előttem a záhonyi rendőrkapitány életére vonatkozóan is fenyegetést tett a korábbi években Eszterhainé, amiről hangfelvétel van, igazolhatóan követhető a szociális jövedelmekkel és a gyámhatósági és gondnoksági eljárásokkal való visszaélésén túl az egyetemi adatcseréket okozó visszaéléseik sora, nem létező dokumentumokra, vagy pecsét nélküli eljárásokra hamisított lakcímcserés postai csalásokkal, telefonszám -visszaélésekkel. Jót nem tettek, viszont felhívásokra is visszaéléseket követtek el, évtizeden keresztül.


Eddig nem akartam közzétenni a papírokat a régészeti anyagokkal, de a rendőrök elhalálozásaival és az eltűnő (csalásokksl is, lopásokjal is) bizonyítékokkal indokolttá vált

a nyilvánosság, nyomozati visszaélések és adatvédelemsértések miatt is.


Ez csak töredéke és néhány személye a visszaélési körnek a századelőre visszamenő hibákkal eljárt Kisvárdai, Gödöllői, Veszprémi, Pécsi, és más érintett bíróságok és rendőrségek által is jelzett javítatlan és hatványozott visszaéléseinek, lopásainak, Takarnet rendszerű térképészeti földnyilvántartási és más hibáinak.





Szeged, 2021. május 19. 14:14





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése