2022. október 6., csütörtök

Lövey Varga Éva Botránykönyv részekben Oktatási Hivatal és a diákigazolvány nyilvántartások

Lövey Varga Éva

Botránykönyv részekben

Oktatási Hivatal és a diákigazolvány nyilvántartások


Kezd izzani a talaj az Oktatási Hivatal dolgozóinak talpa alatt a nyilvántartási hibák miatti diplomalopásos ügyekből kifolyólag.

Bekeértve a TAJ-nyilvántartási hibás ösztöndíj és végzettséghibákat, meg a többi eltűnt adatot tekintve, melyet tíz év, húsz év után más egyetemek nyilvántartásaiban lehet mások nevén megtalálni. Természetesen a végzős hallgató már az előző két TVSz. formáját sem találja meg, nem hogy 20, 25 évre vagy akár 80 éves korában 60 évre visszamenőleg.


Csillámport lehet a szemekbe szórni, s megvádolni embereket, hogy nem tudtak végezni, vagy loptak, ha az Oktatási Hivatal meg az egyetemi kancellariák informatikusai lopnak meg csalnak a hekkelt rendszerek hekyre nem állításaival.


Sorolni lehetne, nem 16 egyetemen.


Talán az is sorra kerül a könyvtári meg doktori iskolák hibás rendszereivel a nagy díjnyertes informatikusok által készített nem működő, 10 éven át sem működő egyetemi mailrendszerekkel, vagy ETR, Neptun hibákkal.


Nemzetközi informatikai bizonyítványokkal, színjelessel már forgolódik a hatugságaik miatt eleget az ember, a rendőr által a kancelláriára hiába küldve ..


Ejnye-bejnye, rontom-bontom...


A Covid-19 panel vírusai győztek az emberi ész felett?


Azért lenne mit ellenőrizgetni az ügyfélkapus eléréseknél meg hitelesítésnél bekövetkező bankhibák utáni teljes számlalenyúlásoknál, meg a máshova könyvelték adatoknál.

S ez még csak néhány hiba 15 éven át, minden jelentkezési időszakban...


TVSz meg sehol nincs honlapon, visszamenőleg, de még csak saját ügyhöz se tud egy korábbi elérést se adni egy egyetem sem hat vagy félévvel az után, hogy a jogvédett dolgozat eltűnik, vagy a bizonyítványt, diplomát lenyúlják, és nyomozások hiányában nincs mit tenni.. szóval a kikérések se működnek. De a panasz nélküliek diplomáit se találni a rendszerekben, a disszertációk cseréi meg nyilvanosan láthatók. Mert hát, minek is rá plágium nyilatkozat, meg pecsét, meg feltöltésnél bizottság...

Hadd lopjanak!


Szeged, 2021. június.10. 01:12

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése